Tuesday, April 7, 2009

TV Gaga

Mye i USA er bra, men TV det er skikkelig crap. Ikke TV-seriene, og det er deilig med den nyeste episoden på TV før du kan laste den ned fra nettet. Likevel er det noen momenter som gjør det nesten useelig. 

1. Synes du norske reklamer er teite? Over dammen er de så teite at du ikke tror det er mulig.
Eksempel: «Har du skadet deg? Falt, fått feilbehandling, eller sakdet på en annet vis? Da KAN du ha krav på en stor pengepremie! Ring 1800LAWYERS og få pengene du har krav på!»

Dessuten er reklamemannen for Oxyclean verdt et studie i seg selv. En kort, tett mann me trimmet skjegg står med en skjorte i hendene og roper ut av Tven. «(...) IT REMOVES ALL STAINS. YOU NEED OXYCLEAAN!» Han roper ikke per definisjon, han bare snakker som om han har headset på max volum eller er ekstremt tunghørt. 

2. Hyppigheten av reklamepausene er hinnsides. Gjennom én episode av Simpsons må du forvente seks-sju reklamepauser.
Eksempel: Frampek mot Simpsons – Reklame – Intro Simpsons – Reklame – Simpsons – Reklame – Simpsons – Reklame – Simpsons – Reklame – Simpsons – Reklame – Rulletekst Simpsons – Reklame. 

Thor Anders oppdaget til sin store glede at Universal Sports sendte Lagskiflygning fra Planiza (rett skrevet?). Problemet var de latterlige kommentatorene. Arne Scheie er en hoppguru i forhold til de amerikanske tufsene. 
Eksempel: En av hopperne flyr langt ned i bakken. Pen stil, men landingen var heller ustø, som dommerne skal trekke for. Dette valgte kommentatorene å overse, men følte heller for å kommentere følgende: 
«He really got those skies flying! Yeah, you know, in this sport, that´s what it´s all about, Jim.»

No comments:

Post a Comment