Thursday, March 12, 2009

Blame it on the moonshine


Det nærmer seg eksamensinnlevering. Vi er nå inne i det som burde være siste innspurt. Som tidligere studenter burde vi ha latt blekket sprute til alle kanter, lest pensum, hovert over de andre studentene og så levert oppgaven nonchalant inn i morgen. Men vi er ikke slike studenter. Minimum syv sider skal leveres om tre dager. Har vi begynt? Nja... Men vi har gjort alt mulig annet! Som for eksempel: 

Festlig! Vi skulle spise middag sammen med foreleseren vår, men endte opp på med å ta noen øl. Vi dro på en uteplass for å snakke om oppgaven. Der spilte et band som var skikkelig kule. Men vi hadde veiledning (med vin) (og litt mer vin). Og endte opp med å ikke dra på skolen dagen etter. 

Horisontutvidelse! Carina dro en tur til Washington i helga. Da var det jo lenge til eksamensinnlevering. Så hva er vel bedre enn å sitte seks timer på en buss og traske rundt på sightseeing? Det var hvertfall mye bedre enn å jobbe med eksamen.

Skrivetrening! Vi tar oss god tid til å skrive blogginnlegg. Og vi evaluerer innleggene nøye før vi publiserer dem.

Stripping! Carina dro på burlesque-show på mandagskvelden. Og måtte tidlig opp tirsdag. Men så dro forsamlingen på en bar med masse sand på gulvet. Det var mye morsommere enn American topics som vi skulle ha tirsdag morgen! Og vi har jo ikke eksamen i American topics... i alle fall ikke enda.

Stress! Tirsdag sov vi begge to hele ettermiddagen. Det er jo tross alt slitsomt å utsette eksamensjobbingen. 

Godt i gang! Thor Anders fikk begynt på oppgaven søndag kveld! Det er helt sant! Lørdag var det fest. Nå er han influensasyk. Og kjeder seg. Men for syk til å jobbe med oppgaven.

Klar til dyst! I skrivende stund sitter vi klar til å jobbe. Men så kom vi på at vi kan skrive et nytt blogginnlegg.

Mange muligheter! Carina har begynt å tenke på om hun skal ut å jogge! Eller vaske. - Hæ? Ska DU jogge, kommenterer Thor Anders tørt.

Klassiske eksamensinnleverings-symptomer. Hvordan skal dette ende?

4 comments:

  1. Flott blogg, folkens.
    Lykke til vidare.

    Mvh

    Good Old Jackie Boy

    ReplyDelete
  2. Evaluering av tekst: Vil bare understreke at det ikke var foreleserens intensjon at middag og øl skulle være planlagt veiledningstid. Det var snarere en bonus for bra studenter! : )

    ReplyDelete
  3. Men bra blogg! Super skrivetrening! Og gi jernet innen søndag da, folkens! Impress me!

    ReplyDelete
  4. Hahaha. vi jobbe på spreng! eller...vi gjør det i mårra i alle fall. Thor Anders har gått seg vill i problemstilling. Carina skriver ned tilfeldige tanker som måtte dukke opp.

    ReplyDelete